Local rule bloembollen;

Bloeiende bolbloemen mogen beschouwd worden als GUR

Par 3 baan;

Open

Familiebaan;

Open

Greens;

Zomergreens

Ballenautomaat;

De muntautomaat is tot nader order buiten gebruik vanwege reparatie

Receptie;

Geopend van 09.00 - 17.00

Baanstatus;

Qualifying

Buggy;

Toegestaan

Drivingrange;

Open

Baanstatus Tees;

Geel, rood

Baanstatus 9/18 holes;

Open

Golfschool
Ooghduyne

Golfschool Ooghduyne:
golflessen en GVB halen

Golfschool Ooghduyne is de plek in Noord-Holland om te leren golfen en snel je GVB te halen. Onze golfprofessionals zijn Charles Korndörffer en voor GVB weekenden Kevin Punt. Zij weten de technieken van elke speler continue te verbeteren. Onze golfpro’s  nemen je op enthousiaste manier mee in de wereld van de golfsport. Wedden dat je daarna verkocht bent!

Snel je GVB halen

Binnen een weekend of zelfs een dag je GVB halen? Dat kan bij onze golfschool Ooghduyne. In een weekend kun je als onervaren golfer je GVB halen. Kosten € 149. Met enige ervaring haal je het zelfs in één dag voor € 99. Waar wacht je nog op?

Golfclinic: kennismaken met de golfsport

Wil je kennismaken met de golfsport? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ervaren leden laten je kennismaken met verschillende onderdelen van het golfspel. Van full swing, chippen tot putten: je gaat het allemaal doen. Zelfs een paar holes spelen op de par-3 baan is onderdeel van een clinic. De golfclinic is het perfecte teamuitje of netwerkevent!

Leren golfen: golfles boeken

Of je nu een beginnende of gevorderde golfspeler bent, bij ons staat onze professional graag voor je klaar om je les te geven.

  • Privéles: op eigen tempo de golfsport leren met een golfprofessional
  • Groepsles: gezamenlijk de kneepjes van het vak leren
  • Themales: aan een onderdeel naar keuze werken
  • Baanles: in de baan krijg je technische aanwijzingen om je spel te verbeteren 

charles korndörffer

Golfprofessional

Voorstellen

Mijn naam is Charles Korndörffer golf professional op Golfclub Ooghduyne.  Al 27 jaar geef ik als PGA-pro les in binnen en buitenland dit doe ik nog steeds met veel plezier. In heb eenvoudige modellen ontwikkeld om bij mijn cursisten binnen een zo kort mogelijke tijd een golfswing aan te leren. Ik bied daarnaast voor elk niveau speler een op maat gemaakt individueel lesplan, met video analyse. Of u nu beter wil leren putten, chippen, pitchen of een gouden tip voor uw swing alles is bespreekbaar. Ook baanlessen behoren tot de mogelijkheden. Dit kan in privélessen maar ook in groepsverband zijn.  Bel me voor meer informatie of het maken van een afspraak. Graag tot ziens op Golfclub Ooghduyne.

Met vriendelijke groet,

Charles Korndörffer.

E-mail: charleskorndorffer@gmail.com / mobiel: 06-44443617