Baanstatus: qualifying;
Ja
Local Rules;
ja, op scorekaart
Familiebaan;
Open
Drivingrange;
open
Receptie;
open van 09.00- 16.30 uur
Local Rules;
aanvullend op bord, buitengevel clubhuis
Local Rules;
Plaatsen
Baanstatus: Par 3 baan;
Open
Baanstatus: Tees;
geel, rood
Baanstatus: greens;
Zomergreens
Buggy: toegestaan;
Ja
Baanstatus: 9/18 holes;
Open

Golfschool Ooghduyne

Golfschool Ooghduyne:
golflessen en GVB halen

Golfschool Ooghduyne is de plek in Noord-Holland om te leren golfen en snel je GVB te halen. Onze golfprofessionals zijn Charles Korndörffer en voor GVB weekenden Kevin Punt. Zij weten de technieken van elke speler continue te verbeteren. Onze golfpro’s  nemen je op enthousiaste manier mee in de wereld van de golfsport. Wedden dat je daarna verkocht bent!

Snel je GVB halen

Binnen een weekend of zelfs een dag je GVB halen? Dat kan bij onze golfschool Ooghduyne. In een weekend kun je als onervaren golfer je GVB halen. Kosten € 149. Met enige ervaring haal je het zelfs in één dag voor € 99. Waar wacht je nog op?

Golfclinic: kennismaken met de golfsport

Wil je kennismaken met de golfsport? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ervaren leden laten je kennismaken met verschillende onderdelen van het golfspel. Van full swing, chippen tot putten: je gaat het allemaal doen. Zelfs een paar holes spelen op de par-3 baan is onderdeel van een clinic. De golfclinic is het perfecte teamuitje of netwerkevent!

Leren golfen: golfles boeken

Of je nu een beginnende of gevorderde golfspeler bent, bij ons staat onze professional graag voor je klaar om je les te geven.

  • Privéles: op eigen tempo de golfsport leren met een golfprofessional
  • Groepsles: gezamenlijk de kneepjes van het vak leren
  • Themales: aan een onderdeel naar keuze werken
  • Baanles: in de baan krijg je technische aanwijzingen om je spel te verbeteren 

charles korndörffer

Golfprofessional

Voorstellen

Even kort voorstellen mijn naam is Charles Korndörffer golf professional op Golfclub Ooghduyne. mijn leeftijd is 55 jaar. Al 27 jaar geef Ik les en als PGA pro en ben werkzaam geweest in binnen en buitenland dit doe ik nog met veel plezier. In deze tijd heb ik eenvoudige modellen ontwikkeld om zo binnen korte tijd een golfswing aan te leren bij mijn cursisten. Ik bied daarnaast voor elk niveau speler een op maat gemaakt individueel lesplan. Dit kan in groepsverband zijn maar natuurlijk ook in privé lessen. Ik zie jullie dan ook graag tegemoet op Golfclub Ooghduyne zodat we in een ontspannen les aan de slag kunnen gaan.

Charles Korndörffer.


e-mail:charleskorndorffer@gmail.com/mobiel: 06-44443617