Par 3 baan;

Open

Familiebaan;

Open

Greens;

Zomergreens

Local rule;

De uitgezette wintergreens moeten beschouwd worden als GUR

Ballenautomaat;

De muntautomaat is tot nader order buiten gebruik vanwege reparatie

Receptie;

Geopend van 09.00 - 16.00

Local rules;

Plaatsen ( op fairway )

Baanstatus;

Qualifying

Buggy;

Toegestaan

Teeboxen;

Op dit moment worden de tee boxen van holes 3/12 en 9/18 rood/ geel gerenoveerd. Er zijn vervangende afslagplekken gemaakt.

Local Rules;

Tijdens de renovatie van teeboxen bij hole 3/12 en 9/18 mag het bewerkte gedeelte beschouwd worden als GUR

Drivingrange;

Open

Baanstatus Tees;

Geel, rood

Baanstatus 9/18 holes;

Open

Voorschriften

Gedragsregels

op de golfclub

Golfclub Ooghduyne heeft een baan die bijna altijd te bespelen is. Het is een goed onderhouden baan op zandgrond met snelle greens. Wij willen dat graag zo houden! Van onze leden en gasten verwachten wij dat pitchmarks zo goed mogelijk worden hersteld. Heb je (onbedoeld) een bunker bezocht? Laat hem dan netjes geharkt achter. Het spelen uit 1 tas met meerdere personen is niet toegestaan. Maximaal 4 personen per flight.  Loopt achter je een flight die sneller is? Laat deze flight dan door als je je bal hebt gespeeld. Zo houden we de snelheid er in en voorkomen we ergernissen. Besef dat de meeste mensen meer tijd hebben, maar iets minder geduld. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we een mooie golfervaring op doen. Ook honden zijn niet toegestaan in de baan!

Kleding voorschriften

Golfclub Ooghduyne

Baanreglement

Golfclub Ooghduyne

Het baanreglement geldt voor zowel leden van de club als voor bezoekers. In het reglement worden beiden als speler(s) aangeduid. Dit baanreglement is een aanvulling op de spel- en gedragsregels. Laten we ons allemaal aan deze regels houden en toezicht houden op de naleving hiervan. Attendeer zo nodig de andere spelers die in overtreding zijn op hun fout. Zo bevorderen we met elkaar en de Marshalls een goede gang van zaken!