Golfbaan Ooghduyne

Handicartwedstrijd

Handicartwedstrijd.

Toch is het wennen, een start om 12.00 uur.

’s Morgens een beetje in huis rondlummelen, allerlei dingetjes doen, de hele morgen bezig zijn en je naderhand afvragen wat je nu eigenlijk gedaan hebt. Nog even op de site kijken naar de gegevens van de wedstrijd.

 

Wat me ergert is het kleine aantal deelnemers: 8 paren en dat bij een wedstrijd voor een doel waarvan we mogelijk in de toekomst allemaal gebruik zullen (moeten) maken: De Handicart.

Maar: Met wie moeten wij de wei in? Paul van Medevoort en Galina Egarova: Prima!

Om pakweg 11.30 uur bij de baan aangekomen, het wedstrijdgeld betaald, een beetje putten en dan, na het welkomwoord van Karel Selie, om 12.00 uur spelen.

 

Het was wat kouder dan dat het er van achter het raam uitzag, maar daar ben je als speler uiteraard op voorbereid.

Mijn wedstrijdpartner, Gynie Dumoulin, en ik vinden het spelen van greensome’s heel erg leuk en laten echt geen wedstrijd met deze spelvorm lopen.

 

Je vult elkaar aan, overlegt, spreekt dingen af, profiteert van elkaars betere slagen, accepteert elkaars mindere slagen en komt gezamenlijk tot een resultaat.

 

Aan het einde van de ronde bleken beide teams in onze flight een gelijke score te hebben: 39 Stablefordpunten!

Bij de prijsuitreiking bleek dat Karel Selie ruim gebruik had gemaakt van zijn netwerk en bij allerlei bedrijven prijzen had geregeld.

 

Dankzij Karels inspanningen waren er prijzen van onder meer: Restaurant Juliana’s, Omnyacc, Molenaar en Leek, ABN/AMRO en Restaurant La Première uit Anna Paulowna.

 

Tot onze verrassing bleek 39 punten de winnende score te zijn, maar omdat onze gemeenschappelijke handicap 1 slag lager was dan die van onze flightgenoten mochten Gynie en ik de eerste prijs in ontvangst nemen: Een dinerbon van Juliana’s.

Naast een keertje lekker eten bij Juliana’s mogen we ook naar de regionale finale op de Waterlandse: We kijken er naar uit!

 

Een bedankje voor iedereen die zich heeft ingespannen om deze wedstijd doorgang te laten vinden is natuurlijk hier op zijn plaats.

Maar toch nog even: 8 paren???? …. Dat moet volgend jaar beter kunnen!

 

Harry Halmingh.

Golfbaan Ooghduyne

Ooghduyne 1

1787 PS Julianadorp

Tel: 0223-691225

 Contact

 Locatie gegevens 

 Routeplanner

 


 

 

 

 


Openingstijden Golfreceptie:

Januari 09.30-15.30 

Februari 09.30-16.00 

Maart 09.00-16.30 

April - Sept 09.00-17.00 

Oktober   09.00-16.30 

November 09.30-16.00 

December 09.30-15.30

 

Powered by: WebBuro WebBuro