Golfbaan Ooghduyne

Golf Quest

Golfbaan Ooghduyne - Course # 43

 

Wow, solide golf op een hele mooie baan zorgde voor een erg goede match! De baan maakte het rondje spannend door de goede fairways die besprenkeld is met moeilijke bunkers en goed gemaaide second cuts naast lastige out of bounds waterpartijen en geonduleerde greens die ontzettend snel, maar heel erg eerlijk, waren.

 

Op een of ander manier kreeg ik een vroege voorsprong vandaag, dat gebeurd mij niet vaak en in combinatie met redelijke putts veranderde dit alles. Daniel en ik vochten heen en weer, de gemene Zweed speelde zoals altijd zijn “ik schop je in je kruis” golf en ook al begon ik sterk, vreselijk slecht spel op hole 3 dreigde mij te breken. Raar genoeg hielp de baan mij daarna om terug te komen.

 

Veels te vaak zijn de greens in Nederland hobbelig als een poffertjespan, of ze zijn zo gemaakt dat je break ziet die er niet is. Dat was zeker niet het geval op golfbaan Ooghduyne. En goed geslagen putt rolde eerlijk op zijn lijn en als je de green goed had gelezen…dan was de putt ook goed. De baan is in voordeel voor spelers met een fade, dat hielp mij ook. Probeer weg te blijven uit de lastige bunkers die veel zacht zand hebben, dan kan je hier een goede score neerzetten. Ik heb een van de beste rondjes van mijn leven gespeeld om de match spannend te maken en Daniel speelde solide de hele ronde.

 

Wij eindigde met een spectaculaire 9e hole (zie vlog hieronder), het vriendelijke personeel hebben ons dan ook met een grote lach op ons gezicht het clubhuis in zien gaan voor het welverdiende biertje. En hele mooie dag op een fantastisch goed onderhouden baan. Petje af voor Golfbaan Ooghduyne dat ze net die extra stap hebben genomen om goed te zorgen voor de baan en de faciliteiten. Ze hebben ook terecht met trots hun baan aan ons laten zien!

 

Door de klantvriendelijkheid van het personeel, een greenkeeper die echt verstand heeft van zijn werk en goed onderhouden faciliteiten hebben ze een baan die uitsteekt boven de massa.

 

Wij kunnen iedereen aanraden om hier een rondje te gaan spelen!

 

Colin Williams The Dutch Golf Quest

 

Golfbaan Ooghduyne

Ooghduyne 520

1787 PC Julianadorp

Tel: 06 484 057 53

 Contact

 Locatie gegevens 

 Routeplanner

 


 

 

 

 


Openingstijden Golfreceptie:

Januari 09.30-15.30 

Februari 09.30-16.00 

Maart 09.00-16.30 

April - Sept 09.00-17.00 

Oktober   09.00-16.30 

November 09.30-16.00 

December 09.30-15.30

 

Powered by: WebBuro WebBuro